LÖSNINGAR
TILL FÖRETAG

HÄLSOSAM PERSONAL = BRA FÖR ARBETSMILJÖN

Vill ni har ännu bättre arbetsplats än vad ni har idag? Vill ni minska sjukskrivningarna på ert jobb? Vill ni prestera ännu bättre på er arbetsplats? Vill ni spara tid att åka iväg till en massör?


Vi kanske inte har alla lösningar på Massagestudion men det som vi kan erbjuda är att komma ut till ert företag. Delvis är det uppskattat av personalen att det kommer ut en utbildad massör till arbetsplatsen och eftersom dagens arbetsscheman och privatliv är alltmer pressat – sparas dyrbar tid. Massagestudion kommer ut till er arbetsplats, då spar ni massor av tid och ni slipper att åka iväg till en massageklinik. 
En välmående personal som mår bra på arbetsplatsen innebär många gånger att dom prestera ännu bättre, ger ett gott intryck till era kunder samt trivseln på jobbet ökar. Att anställda får regelbunden massage kommer personal välmående ökar!


Som företags-massagekund hos Massagestudion ser vi gärna att ni samlar ihop minst 3 personer eller fler på förmiddagar eller eftermiddagar, ni kan enkelt boka genom bokadirekt.se eller skicka e-post till oss, så löser vi bokningen tillsammans. Ni kan boka regelbundna besök eller enstaka tillfällen. 

VARFÖR MASSAGE?

Kontor och kassajobb är exempel på yrken som belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning.
Syftet med massage är att lösa spänningar i muskler och minska stressnivån, som ofta beror på upprepade och ensidiga arbetsrörelser på arbetsplatsen.

EKONOMI OCH TID

Många av dagens företag har en så kallad friskvårdspeng som de anställda kan utnyttja på företagsmassage som är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivare. Ni som är företagare sparar massor av tid för att vi kommer ut till arbetsplatsen och utför massage, så att ni slipper att åka till en massageklinik. Samtidigt spar ni ekonomiskt på detta och ni får en gladare personalstyrka, då massage oftast är en populär avkopplande och avstressande stund för de flesta.

Så går det till:
Till våra företagskunder erbjuder vi att köra ut till er arbetsplats. Vi har allt som behövs som massagebänk, handdukar, massageoljor etc – ni behöver bara ordna ett rum. Det är en avslappnande massage som erbjuds  på massagebänk som är ca 30 min eller ca 50 min, beror på vad ni har bokat.