OM OSS

VÅR VISION

Välkommen till Massagestudion Karlskrona! Vi strävar efter att ge dig som kund bästa möjliga massagestund som du kan boka online i lugn och ro. Då dagens stressiga vardag och arbetsmiljö sätter spår i Sveriges folkhälsa, blir massage allt vanligare för att minska stress, depression och muskelrelaterad trötthet. Vi erbjuder tjänster för såväl privatpersoner som företag där ni kan ta er till vår lokal på Lok & Motion i Karlskrona, alternativt kan vi även hitta lösningar där vi kommer ut på ert företag.

Vi använder oss av produkter som är ekologiskt producerade i Sverige med åtanke att bevara natur samt miljö, då vi själva anser att detta blir allt viktigare för att bidra till vår omvärld. Vi försöker ständigt hålla oss uppdaterade med nya massagetekniker, utbildningar och kurser för att kunna ge bästa tänkbara massage. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för senaste nytt från oss! 

VÅR TILLGÄNGLIGHET

Vi på Massagestudion har strategiskt valt vår placering med omsorg för att vi ska kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga tillgänglighet. Med en placering inne i Lok & Motion har vi en geografisk utgångspunkt precis i närheten av Karlskrona centrum, järnvägsstationen och bussförbindelser precis utanför dörren. Du kan parkera din cykel eller bil precis utanför gymmet. Vi kan dessutom anpassa oss och hitta lösningar för just ditt företag!

#parkering #bussförbindelser #cykelparkering #tåg #lok&motion  

#hälsa #tillgänglighet #centralt #karlskrona #lösningar